dimecres, 10 d’abril del 2019

joc de l'stop



Tipus de joc (classificació): CAI / CAI
Edat: A partir dels 6 anys.
Lloc: Interior o exterior.
Nombre de nens: De 10 a 30 alumnes
Material: no cal.
Explicació del joc: En grup massiu, tots els participants es distribuiran per tot l’espai. Un dels participants, serà el que pillarà a els altres alumnes. Si a un jugador li estan a punt de pillar, pot ser salvat dient “STOP” i col·locant-se amb els braços i cames obertes. Si el participant aconsegueix pillar a algú, també s’ha de posar de la mateixa manera esmentada abans.
Per poder seguir corrent quan has sigut pillat, des de la posició d’Stop, algun participant que no està pillat, ha de passar entre les seves cames per poder salvar-lo. Un cop això passa, el jugador que estava pillat pot tornar a córrer.
Paper de l’educador: Marcar els límits de l’espai on es practicarà el joc, i vigilar que no hi hagi cap tipus de trampes, problema o inconvenient.
Variants: Si el nombre del grup és molt gran, per fer el joc més dinàmic, es pot posar més persones a pillar. També, es pot canviar la forma de com poder salvar a un company que estigui en STOP.
Observacions: Normalment, aquest joc és fa servir com a una activitat prèvia a l’activitat principal, com a joc d’escalfament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada